Konsultföretaget med människan i fokus

Vem är vi?


Hos Charlie Foxtrot jobbar människor med olika erfarenheter och egenskaper. Våra värderingar delar vi alla på, men inte alltid intressen eller kompetenser. Detta ser vi självklart som en fördel då det bidrar till en bättre gruppdynamik då vi kompletterar och lär oss av varandra.

Våra värderingar

Ett företag ska formas av de som arbetar där och allas åsikt är av lika värde. Det är sen gammalt. Det är hälsosamt att utmana och ifrågasätta men vissa grejer ska bara sitta i väggarna. För oss på Charlie Foxtrot så är det våra värderingar.

Balans

Våra liv handlar en hel del om arbete och när vi är där så ska vi såklart trivas och må bra. De andra timmarna vi har på jorden handlar om familj, vänner, idrott, gaming, litteratur och så mycket annat. Balansen måste finnas däremellan.

Långsiktiga relationer

Vi vill skapa långsiktiga relationer med alla vi möter oavsett om det är anställda, kunder, partners eller konkurrenter. Fair play och öppna kort är vad vi står för, förtroende är ledordet.

Säker förändring

Ett levande bolag bestående av individer med olika behov/livssituationer kräver strukturerad variation. Vi måste ha en trygg verksamhet där vi kan utmana oss själva, testa och ta nya steg. Samtidigt ska en individ kunna ta ett steg tillbaka när livssituationen kräver det.

logotype

Team

Jonathan Böcker

Jonathan Böcker
"Med en bakgrund som Dataingenjör började jag min karriär i backend Java/Spring, sedan som Androidutvecklare och pysslar numera med AWS/NodeJS i molnet.

Jag gillar att utforska ny teknik och min favoritteknik just nu är Dart/Flutter.

Tycker om att bidra till Open Source projekt på Github och pysslar gärna med sidoprojekt på fritiden."
Flutter .net
My heart Flutters

Alexander Werther

Alexander Werther
"Tar vi .NET, Azure, backend, frontend, devops, dataskyfflare och härligt irriterande teammedlem så har vi en rätt bra sammanställning av mina egenskaper.

Med 15 år i branschen i alla möjliga roller har jag gjort tillräckligt många antaganden och misstag för att inte göra dem längre (lika ofta). Ödmjuk inför uppgiften och människorna kring den och dessutom vettig kodare.

Familjefar och månskensbonde övrig tid, en kombination jag starkt rekommenderar för tidsoptimister."
reactjs .net
Azure

Henrik Hansson

Henrik Hansson
"Efter 14 år som utvecklare och teamlead med fokus på .NET, där jag spenderade ett antal år med att kombinera utveckling och teamlead rollen, så har jag de sista åren helt fokuserat på att leda team.

Även om jag mellan varven inte kan låta bli att stoppa fingrarna i syltburken och bidra med en rad kod eller två så ligger mitt fokus på att vara bryggan mellan team och produktägare för att kunna leverera så mycket värde det bara går.

Utanför kontorstid är det familj, musik och motion som gäller."
.net
Team management

Andreas Kristiansson

Andreas Kristiansson
"Jag är en datanörd som började min karriär med att installera WAP gateways. Fick åka med på en resa genom C, Java och när .NET kom, så blev det min värld under många år som utvecklare och arkitekt.

Numera så programmerar jag inte så mycket utan jag drivs av att bygga team och att hjälpa människor nå sin nästa nivå, anställda som kunder. På Charlie Foxtrot så leder jag med hjärtat med fokus på människan. Tror på inkludering, samarbete, och kommunikation.

På fritiden så är det familj, hus och att hålla igång. Jo och en himla massa handboll som tränare i Tollarps IF och en stolt IFK Kristianstad supporter."
Manage that!

Rickard Hinsell

Rickard Hinsell
"Under mina ca 15 år som utvecklare har jag fått utveckla allt från rena integrationer till webbapplikationer. I konsultrollen trivs jag bäst när jag får jobba med duktiga, prestigelösa och roliga kollegor.

Utvecklingen började närmre backend med SQL, .NET och lite frontend för att sedan gå mot att vara närmre frontend vilket är både lärorikt och kul.

Renoverar och bygger vidare på huset på fritiden varvat med några Node.js-projekt för att göra hemmet smartare."
reactjs preactjs .net
Frontend is amazing

Carl-Otto Kjellkvist

Carl-Otto Kjellkvist
"Gammal i gamet men känner mig som 14. Lär mig nya saker dagligen vilket är en förutsättning för att jag ska tycka det är kul att gå till jobbet.

Började jobba på ”riktigt” när .NET 2.0 släpptes och sedan dess har .NET i olika former varit involverat. Varit med och byggt lösningar för både web, appar och klienter där jag jobbar obehindrat både med frontend och backend.

Annars är familj, kaffe, öl & MTB prioriterat"
gcp reactjs .net
.NET all the way

Bli en av oss

Vill du ha bättre arbetsvillkor med meningsfulla uppdrag tillsammans med oss? Vad bra, sök till oss via din LinkedIn eller nedan.

Spontanansökan